Economia

GASTRONOMIA

Premien el restaurant Miramar

El restaurant Miramar, de Llançà, del cuiner Paco Pérez, dilluns va ser distingit com a millor restaurant en els premis Nacionals de Gastronomia 2014 que també van premiar Antonio Simoes, com a millor cuiner jove, i el traspassat Jean Luc Figueras, amb el premi especial de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. El lliurament de guardons es va fer al Palauet Albéniz Barcelona.

I.B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos denuncia “l’opacitat” a la Llotja de Reus per fixar els preus de la fruita seca

Reus
economia

El turisme estranger a Catalunya ja s’enfila a xifres d’abans de la pandèmia

barcelona

Cinquanta segons per oferir i aconseguir una feina

Sabadell

Semiconductors per créixer

Barcelona
Montserrat Cerqueda
Degana del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Girona i Lleida (CGSB)

“Arribarà el dia que no podrem fer la feina per manca de talent”

Barcelona
economia

Treballador autònom: cinc vegades menys de baixa

barcelona

De la crisi de Wall Street a transformar mentalitats

Barcelona
ECONOMIA

Vermut, tapes i DJ per animar la botiga al carrer de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO
REGNE UNIT

Starmer plantejarà l’opció de comprimir la setmana laboral en quatre dies

BARCELONA