Economia

Paco Pérez assumeix la proposta gastronòmica de l’hotel Peralada

L’oferta gastronòmica de l’hotel Peralada Wine Spa & Golf està dissenyada des del 26 de març, que és quan aquestes instal·lacions van obrir, pel xef empordanès Paco Pérez amb cinc estrelles Michelin. El vincle entre el xef i l’espai turístic es va iniciar l’estiu passat amb el restaurant Shiro by Paco Pérez, “una original i elegant proposta als jardins del Castell de Peralada” que aquest any torna amb més força, durant aquest mes de juliol vinent.

Però, a més del Shiro, Pérez assumirà també l’oferta culinària del restaurant L’Olivera, amb “una nova proposta respecte a l’essència de l’Empordà però amb una visió avantguardista a partir dels millors productes de proximitat”. L’Olivera ofereix una experiència culinària que, amb paraules del xef, es resumeix com: “Un reflex de la nostra cultura, la nostra manera d’entendre i expressar el nostre territori.” Plats com ara l’arròs socarrat de sèpia i gamba, pèsols en el seu entorn o còctel de cítrics a partir d’ara es podran gaudir al nou espai que s’inaugura aquest estiu a l’hotel, La Terrassa de la Masia, un espai amb una àmplia zona de restaurant per poder gaudir de la carta a l’aire lliure.

Pel que fa als esmorzars a taula de l’hotel Peralada (5 estrelles), Pérez ha creat una proposta que es fonamenta en productes de proximitat, com ara els embotits locals, els formatges empordanesos o els sucs de fruita fresca de temporada, que varien dia a dia. I per completar l’experiència, el xef ha preparat un esmorzar a la carta, amb plats com ara l’ou a la benedictina amb pernil ibèric, l’escuma de iogurt amb fruites vermelles o el gofra amb almívar de llet i nata.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

La Jonquera lidera la despesa estrangera a la demarcació

LA JONQUERA
economia

La venda de turismes d’ocasió creix un 3,7% a les comarques gironines

girona
economia

La renda dels barcelonins creix un 8% el primer trimestre del 2024

BARCELONA
agricultura

Augmenten les segones collites de blat de moro a Ponent

LLEIDA
economia

La producció d’oli d’oliva caurà un 60% a Tarragona i l’Ebre

Reus
política

La CUP llença un espot per denunciar la massificació turística a Catalunya

barcelona
BEGUR

Reclamen la readmissió del delegat dels treballadors d’Innova Coptalia

BEGUR
economia

Els treballadors de la planta de compostatge de Botarell faran vaga indefinida a partir del 23 d’agost

Botarell

Els preus es contenen amb un creixement interanual del 2,7% al juliol

GIRONA