Economia

El Fórum Gastronòmic tanca les portes per sobre dels 12.000 visitants

El Fòrum Gastronòmic de Girona tanca aquest dimecres les portes superant els 12.000 visitants, una crescuda de 2.000 persones més en comparació amb l’any passat.

Aquesta crescuda se suma a la desena d’expositors més que hi havia aquesta edició en comparació amb el 2023. En l’última jornada del congrés culinari s’ha parlat dels productes de cinquena gamma per a l’hostaleria, plats cuinats que s’ofereixen als establiments perquè els afegeixin a la carta. Alguns cuiners han explicat la seva experiència en la reconversió de restaurants a obradors. Aquests els han permès tenir una feina més regular tota la temporada i horaris més estables.

El director de continguts Salvador Garcia-Arbós, ha fet balanç d’aquesta edició i ha remarcat que aquest ha estat un Fórum “de continguts”. Amb aquest objectiu, explica Garcia-Arbós, hi ha hagut "canvi de format" aquest any: “No es tractava tant de portar noms”. La presència de grans cuiners consolidats, però, no s’ha trobat a faltar perquè també hi han tingut el seu protagonisme. “Per aquests continguts que hem preparat hem tingut el compromís i la col·laboració de grans restaurants. Els hem demanat que vinguessin a parlar de temes que creiem que interessen”, ha manifestat.

També ha fet notar l’encaix que s’ha trobat als joves cuiners: “Hem fet dues menes d’assemblees de joves cuiners, que molts cops no tenen projecció als mitjans, perquè parlessin de les seves inquietuds”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia