Economia

Deltebre

Excel·lència gastronòmica, alimentària i turística

La fira Ebre Gour­met va tan­car dilluns amb un reco­nei­xe­ment a les experiències més des­ta­ca­des en el camp de l'agroindústria, la res­tau­ració i el turisme. Els pre­mi­ats d'enguany, que apa­rei­xen a la foto­gra­fia amb l'alcalde de Del­te­bre, Ger­vasi Aspa, són Fran­cesc López, xef del res­tau­rant El Torreó de l'Indià de l'hotel Villa Retiro de Xerta, el pri­mer de l'Ebre a obte­nir una estre­lla Mic­he­lin; Ana Giménez, de Granja Lui­si­ana, Ànec del Delta de l'Ebre, per la seva aposta empre­sa­rial inno­va­dora, i Agustí Ber­to­meu i Xavier Cabrera per les degus­ta­ci­ons a les mus­cle­res del delta de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.