Economia

Els comerços i pimes d'Oliva ja poden sol·licitar les subvencions per al 2011

Les ajudes les oferta la Conselleria d'Indústria, Comerç i Consum i el departament de Comerç, Mercat i Consum del poble aporta informació i assessorament

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva ha publicat els diferents programes d'ajudes i subvencions de la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació a tots els comerciants de la localitat que ho sol·liciten per a l'exercici de 2011.

Les accions subvencionables enguany, seran aquelles relacionades amb: la modernització de l'establiment comercial, la integració comercial, la realització de diagnòstic del punt de venda i la innovació comercial. A més, una altra línia de subvenció és aquella relacionada amb la qualitat a les Pimes per tal d'efectuar auditories i consultories per a la implantació o actualització dels segells Comerç Excel·lent i Òptima Web en establiments comercials i de normes de qualitat de les famílies UNE-EN ISO 9000 i 4000.

Tots els comerciants que vulguen accedir a aquestes i altres subvencions poden dirigir-se a les oficines de l'AFIC, junt a l'edifici del Mercat Municipal d'Oliva, o també a través del servei web. El termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions finalitza el dia 28 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.