Economia

Empreses

Tres projectes acabats i tres en curs, al Foodlab

En la primera meitat del 2012 s'hi han fet onze jornades empresarials

El Foodlab, el centre d'innovació gastronòmica de Riudellots de la Selva, va fer balanç ahir de la primera meitat del 2012, en el marc de la primera jornada de demostració de producte que es fa en aquest centre.

En concret, durant els primers mesos de l'any tres projectes empresarials han acabat de prendre forma a les instal·lacions del Foodlab; en tres més s'hi està treballant actualment (un conjuntament entre Frit Ravich i Casademont), i tres empreses més han demanat desenvolupar-hi un nou projecte, segons es va saber ahir. Una de les empreses que estan treballant al Foodlab per treure al mercat aviat un nou producte és Imperia, de Riudellots, dedicada a la producció de foie. Precisament, Imperia va ser, juntament amb Mont-Ferrant, l'empresa encarregada de fer una degustació i explicació de les característiques dels productes.

En la majoria dels casos, els projectes que demanen fer les empreses són per elaborar productes preparats o precuinats. El Foodlab pretén millorar la competitivitat de la indústria alimentària i contribuir a formar gastrònoms industrials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.