Vall-llobrega

Onze cuiners d'arreu del món visiten l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

L'Aula Gastronòmica de l'Empordà va acollir la setmana passada onze cuiners d'un programa estatal de formació de professionals estrangers promogut per l'Institut de Comerç Exterior. Aquests cuiners, que provenen d'Alemanya, Dinamarca, Suïssa, els Estats Units, Mèxic, el Brasil i la Xina, es formaran durant un any visitant diversos punts de l'Estat. Durant la sessió impartida a l'Aula, se'ls va ensenyar la base de la cuina tradicional empordanesa. Amb el cap de cuina de l'Aula, Oriol Blanes, van aprendre receptes com ara l'arròs negre i el recuit amb cristalls de mel. Quan acabin la ruta que tenen prevista, alguns dels cuiners es quedaran a fer pràctiques al Celler de Can Roca i a El Bulli.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
REGNE UNIT

El Banc d’Anglaterra abaixa els tipus per primer cop en 4 anys, al 5%

BARCELONA
ECONOMIA

El Govern destina 2,1 milions a 137 projectes d’Economia Blava en municipis pesquers

Barcelona
viticultura

El vi i el cava a Catalunya generen 3.200 milions de negoci, el doble que el 2016

Barcelona
gastronomia

Pla per promoure els olis d’oliva verge extra

Barcelona
Economia

El sector turístic inicia l’agost amb bones expectatives

Barcelona
economia

El PIB creix cinc dècimes respecte al primer trimestre i se situa en el 2,9%

barcelona

Aproven el reglament del Formatge Garrotxa amb la distinció IGP

OLOT
economia

CaixaBank guanya 2.675 milions d’euros fins al juny, un 25,2% més

barcelona
economia

El BBVA frega els 5.000 milions de benefici el primer semestre en plena opa al Sabadell

madrid