Economia

economia

Grup Miquel i Valvi continuen la seva expansió

Ara obren un supermercat a Platja d'Aro que donarà feina a sis persones

Miservi de Supermercats SL, societat creada conjuntament per Valvi Supermercats i Grup Miquel, amplia la seva xarxa d'establiments Spar a Catalunya obrint un nou establiment a Platja d'Aro. El mes de març passat, Miservi ja va inaugurar dos supermercats, a Riells i Viabrea i Palamós.

El nou establiment, en el número 121 de l'avinguda Cavall Bernat de Platja d'Aro, disposa de 320 metres quadrats de sala de venda i dóna feina a sis persones. S'adapta a les necessitats de l'entorn, incloent una variada oferta de productes amb gran demanda entre els seus clients, en gran part turistes, a causa de l'alt nombre de càmpings i hotels de la zona. A més de les seccions habituals, els clients podran trobar en el supermercat fleca i fruita en autoservei.

Miservi va néixer amb la finalitat de reunir els punts forts de cadascuna de les companyies associades: la distribució a l'engròs per part de Grup Miquel i l'experiència i els coneixements en la gestió directa de punts de venda per part de Valvi Supermercats.

Valvi Supermercats és una empresa de capital cent per cent gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Centra la seva activitat en l'explotació de 46 supermercats propis amb les marques Spar i Valvi, amb una facturació de més de 52 milions d'euros, i en la gestió de 33 supermercats de Miservi amb la marca Spar i una facturació de més de 30 milions d'euros. Tots són a les demarcacions de Girona i Barcelona.

De la seva banda, Grup Miquel és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a l'Estat espanyol. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.500 treballadors, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 65 establiments de servei a l'engròs GMcash, situats en dotze comunitats autònomes, en la venda a la restauració organitzada amb la divisió Miquel Food Service, en la línia d'importació i exportació Miquel Export i en la venda a l'engròs a detallistes, cadenes independents i distribuïdors.

Grup Miquel té una cadena de 592 supermercats en règim de franquícia amb els noms Suma, Proxim i Spar (aquesta última només a Catalunya).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia