3a DIVISIÓ

Una sentència precoç per a la Pobla

L'equip grana ensopega contra un Hospi demolidor en la primera part

Dues dianes en 13 minuts van deixar els de Santi Coch sense possibilitats

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Si en la primera part t'arriben tres vegades i et fan tres gols hi tens poc a fer»
«En la segona part hem creat més ocasions, però estem patint de falta d'efectivitat»
«En els pròxims partits tindrem rivals directes. Hem de ser capaços de vèncer i ho tirarem endavant»

L'Hospitalet va tenir-ne prou amb tretze minuts per deixar la Pobla sense possibilitats de guanyar gràcies a un inici demolidor en el qual va fer dues dianes. Els homes de Vinyals van sortir al camp molt concentrats i ja en la primera assistència de Jordi Martínez Eloi va fer l'1-0. Poc desprès una altra bona combinació dels riberencs va acabar amb una centrada de Hammouch que permetria a Manel fer de cap el segon gol local (13'), i abans del descans, Jordi Martínez sentenciava el partit desprès de desfer-se d'un defensa dintre l'àrea i batre Yelco amb un xut creuat.

Després de la represa i sabedors que el resultat era pràcticament definitiu, els jugadors de l'Hospitalet van abaixar el seu ritme, fet que va permetre als de Santi Coch, que va fer canvis per evitar tenir baixes per sanció en la jornada que ve, avançar les seves línies i apropiar-se de les millors ocasions.

Així, en el minut 68, Migue Montes va tenir un u contra u que no va aprofitar, situació que és va repetir en el minut 81 amb els mateixos protagonistes, i ja al 87, Ton va estar a punt de fer el de l'honor en una falta que és va estavellar a la creueta. Al final, la Pobla va encaixar la tercera derrota seguida en un tram de lliga en què s'ha enfrontat als favorits. Ara, amb un calendari més propici, el filial del Nàstic espera reaccionar de forma definitiva.

L'HOSPITALET
3 LA POBLA DE MAFUMET
0
L'HOSPITALET:
Craviotto, Hammouch, Barón, Manu Viale (Rodríguez, 81'), Dani Morales, Manel (Cárcel, 75'), Cristian Alfonso, Corominas, Velamazan, Eloi, Jordi Martínez (Tarrés, 46')
LA POBLA DE MAFUMET:
Yelco, Denis, Vivó (Marc, 46'), Cristiano (Fernando, 46'), Serra, Ton, Montes, Esteve, Llobet, Yael i Chechi (Iván González, 46').
GOLS:
1-0 (10') Eloi. 2-0 (13') Manel. 3-0 (38') Jordi Martínez
ÀRBITRE:
Ávalos Martos.
T.G.:
Als locals Hammouch, Manel i Cristian Alfonso; i al visitant Serra.
T.V.: Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.