Esports

Messi té una contractura a l'abductor i no jugarà avui amb Argentina

La lesió és lleu, però Maradona ha decidit no arriscar i les proves determinaran si podrà estar diumenge amb el Barça a la Supercopa

Leo Messi s’ha fet una contractura a l’adductor dret i no forçarà per jugar avui l’amistós de l’Argentina a Moscou davant Rússia. “Quan dic que hem trepitjat merda no m’equivoco. Messi té una contractura i demà li faran proves. No arriscarem ni un minut”, va assegurar ahir el seleccionador Diego Maradona. Les proves determinaran l'abast exacte de la lesió i el temps de recuperació, però no està descartat que Messi pugui jugar diumenge que ve el partit d'anada de la Supercopa a San Mamés.

Bones notícies mèdiques, en canvi, va rebre Zlatan Ibrahimovic. El suec podrà entrenar-se avui, en la represa dels entrenaments després de la gira pels EUA, al mateix ritme dels companys, en confirmar-se ahir, en la darrera revisió mèdica, que la fractura que va patir el davanter a la mà pràcticament està “consolidada” i que la ferida està “perfecta”, segons va destacar el doctor Ricard Pruna. Dimecres que ve Ibra debutarà al Gamper contra el Manchester City.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.