Esports

Pelayo acollirà el dissabte la final del Trofeu Universitat de València

Enfrontarà a Álvaro, Santi i Carlos contra Genovés II, Raúl i Monrabal

L'edifici del Rectorat va acollir ahir dijous la presentació de la final del IX Trofeu Universitat de València d'escala i corda professional, que enfrontarà dissabte a Pelayo a Álvaro, Santi i Carlos contra el Genovés II, Raúl i Monrabal. Pilotaris, organitzadors i representants institucionals, han escenificat la bona sintonia entre la centenària institució i el món de la pilota valenciana en els dies previs a una de les grans cites de la temporada.

Des de l'organització del torneig, Fredi ha agraït el paper de “guardià de la cultura” que exerceix la Universitat de València amb el patrocini d'esta competició i de totes les activitats relacionades amb la pilota, al mateix temps que ha explicat que, des de Val Net, es considera el torneig com “un dels més importants”, i que cerquen “el bo i millor” quant a cartells i pilotaris.

Del cartell de la final del Trofeu Universitat de València destaca el duel d'escaleters entre Álvaro i Genovés II, que tots els presents han coincidit a descriure com un “clàssic de la pilota”.

“El pique esportiu sempre està, i sempre estarà”, ha reconegut Genovés II, que també ha admès que estos dies li ha donat “més voltes al cap de l'habitual”. Jose Cabanes ha descrit el seu estat com de “motivació màxima, perquè és la final d'un torneig important, pel rival, i per l'escenari, la Catedral, el trinquet Pelayo”.

En el bàndol contrari, Santi de Finestrat, recent finalista del Circuit Bancaixa, ha explicat que “després de la decepció de perdre aquella final, ara toca mantenir-se dalt”, i que se sent “satisfet” de tornar a estar en una cita important només dues setmanes després d'acabar la Lliga Professional.

La final del Trofeu Universitat de València es disputarà amb la fórmula de galeries prohibides, que incrementa l'intercanvi de colps i l'espectacle. Abans de la partida estel·lar, que arrancarà a les 18.30 hores, Pelayo anuncia un duel de promeses en el qual Ferrer i Héctor II s'enfrontaran a Pablo II i Conillet. La prèvia començarà a les 16.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.