La Pobla de Mafumet empata contra el Prat, però mereix més

El conjunt visitant va saber aguantar l'empenta dels locals

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«És un dels partits en què estic més satisfet. Hem estat sòlids en defensa i crec que un empat contra el Prat no és un mal resultat»
«El tram que ens espera ara sembla més assequible, però no podem pensar que ho guanyarem tot. Cal continuar treballant amb aquest mateix esperit»

La Pobla de Mafumet va demostrar ahir que el seu lloc no està a la zona que ocupa ara. Els grana, a còpia de bon joc, van acaparar totes les ocasions de perill contra el Prat però només van aconseguir un punt per dos motius: un penal més que dubtós que va assenyalar l'àrbitre en l'inici de la segona part i la falta d'encert a l'hora de batre el porter rival.

La tònica del partit va ser sempre la mateixa: els grana, amb una línea defensiva molt ben ordenada, movien la pilota i creaven perill però s'encallaven quan arribaven al voltant de l'àrea del Prat. Els visitants, per la seva banda, van acaparar el perill en el contraatac i s'haurien pogut avançar en el minut 36 si Yelco no hagués aturat el penal que ell mateix va cometre i que va xutar Cirio.

Només començar la segona part, però, els potablava van posar-se al capdavant gràcies a l'encert d'Álex Pérez transformant el segon penal que van xiular al filial del Nàstic. Amb el 0-1 els grana van esperonar i van tancar els visitants al seu camp. Totes les ocasions, excepte algun contraatac perillós, eren de la Pobla, que va aconseguir l'empat gràcies a una falta des de la frontal molt ben xutada per Ñoño (72'). Després, els de Santi Coch van buscar amb insistència la victòria i la van tenir a tocar en un xut de falta magistral de Ton Alcover que Toni va desviar quan tot feia pensar que la pilota acabaria al fons de la porteria. En definitiva, la Pobla va aconseguir un punt que li permet afrontar un tram més assequible de partits amb la moral d'haver estat superior a un dels favorits a l'ascens.