La Pobla obté un sol punt tot a Blanes tot i fer mèrits per guanyar

Els grana se situen penúltims, malgrat que mantenen el marge amb els rivals directes

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Ens queda el regust d'una derrota. La primera part ha estat igualada, però en la segona hem estat superiors
i hem fet mèrits per guanyar els tres punts»
Paco Carballo
ENTRENADOR DEL BLANES
«El resultat ha estat just. Ens ha faltat sentenciar en la primera part, però en la segona ells s'han estirat»

La Pobla va iniciar ahir un tram clau amb vista a fugir de la zona de descens i ho va fer amb una decepció, ja que si bé no va perdre al camp del Blanes, va sumar un sol punt quan va fer mèrits, sobretot en la segona part, per aconseguir la victòria. Amb aquest resultat, els grana, que haurien fugit de la zona de descens amb un triomf, es veuen superats pel Cassà i se situen penúltims, tot i que mantenen el marge d'un punt respecte a la zona de salvació.

El Blanes va començar bé, amb un penal per una falta de Blasco a Sergi Díaz que Uri va transformar (5'). Amb arribades a totes dues porteries, el partit era distret. La Pobla patia a l'hora de defensar Bio, un davanter molt corpulent, però també creava algun maldecap a Coca, que va enviar a córner una falta directa de Ñoño (13'). Més clara va ser una ocasió de Montes que Ayats va treure (30'). A l'altre costat, la rèplica va ser un xut de Rodri (31').

Després de la represa, la Pobla va accelerar. Una errada defensiva dels locals va provocar que la pilota caigués a Llobet, que no va perdonar (53'). I a partir de l'1-1, el filial del Nàstic va passar a tenir la iniciativa. L'oportunitat més clara dels visitants va ser de Ñoño, que va xutar a fora quan ho tenia tot a favor per marcar l'1-2 (76'). Els minuts anaven passant i el Blanes començava a témer un altre desenllaç cruel, però l'equip de Santi Coch no va tenir l'encert necessari i no va culminar la remuntada.