SELECCIÓ AMATEUR

El mig Guillem (Llagostera), content per participar en la copa de les Regions UEFA

El mig Aitor (Blanes), convocat per López, no s'esperava tenir tants minuts a tercera

El seleccionador català amateur, Miguel López, ha convocat dos jugadors d'equips gironins per a la primera fase de la copa de les Regions UEFA a Sanlúcar la Mayor (Sevilla) –dilluns hi ha l'Andalusia-Catalunya i dimarts, el Cantàbria-Catalunya–. Els migcampista Guillem Cornellà (Llagostera) i Aitor González (Blanes) són dos dels disset convocats per López, i aspiren a contribuir a l'accés a la segona fase. I els dos jugadors estan il·lusionats. «És una oportunitat única jugar aquest torneig i em fa molta il·lusió jugar contra altres regions», diu el mig del Llagostera, que ha disputat 13 partits de 14, amb 628 minuts, i que competirà amb Heredia (Santboià) per la titularitat a Sanlúcar.

Cornellà, amb experiència a segona B amb el Girona, va fer 6 gols el curs passat al Cassà, dels quals quatre de falta. A Llagostera no s'ha estrenat, i el jugador gironí destaca la forta competència per tenir minuts. «Costa jugar, però això és bo per a l'equip. Estic treballant bé», diu Cornellà, de 21 anys. El jugador destaca la bona organització del Llagostera i la puntualitat a l'hora de cobrar, cosa que no va viure a Cassà.

Aitor (Blanes), sorprès.

A banda de Cornellà, l'altre jugador d'equips gironins convocat és el mataroní Aitor, un dels puntals del Blanes (15 partits i 3 gols). El curs passat, el jugador militava al Vilassar de Dalt, de preferent, i aquesta temporada ja ha disputat 1.333 minuts de 1.350 en el començament de lliga. L'esquerrà està satisfet perquè té la confiança de Paco Carballo. «La veritat és que no comptava tenir tants minuts a tercera i que les coses em sortissin així», reconeix.

Aitor: «Jugar al Blanes és un bon aparador»

Aitor, de 21 anys, considera que jugar al Blanes és «un bon aparador», com s'ha pogut veure amb el seu company Pitu, que ha acceptat una millor oferta econòmica de l'Alfaro, del grup 16 de tercera. Al final del curs passat, Jael i Roca van deixar el Blanes per fitxar per la Pobla de Mafumet, i Uri ho va fer per anar-se'n al Castelldefels. Aitor destaca que el seu retorn a tercera a Blanes té poc a veure amb l'experiència de fa dos anys a Mataró (71 minuts en quatre partits en tot el curs, en què va tenir Manel Moya i Jaume Creixell de tècnics). Aitor és el tercer màxim golejador del Blanes de Carballo amb tres gols, un menys que Oriol Serra Uri (4) i tres menys que el pitxitxi Rodri (6). Ni el Palamós ni el Cassà tenen cap jugador en la convocatòria catalana per a la primera fase de la copa de les Regions de la UEFA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Barcelona 92: la bandera dels nostres pares

 

S’entrenen abans d’Hongria

BARCELONA / PARÍS
 
 

Dennis Carracedo i Aina Cid, cara i creu

París / Girona
 

‘Showtime’ estil NBA

 
Migue González
Jugador del Girona entre el 2007 i el 2014 (Capità de l’equip el curs 2013/14)

“No som conscients de l’èxit assolit”

Girona
 

Marchand encén París

BARCELONA / PARÍS
 

Alèxia ho desencalla

barcelona