3a DIVISIÓ

La Rapitenca i la Pobla accentuen les seves tendències

La Rapitenca, en la mala línia de les últimes jornades, va caure per la mínima contra la Pobla

L'únic gol del matx el va fer Llobet (31') i permet al filial grana sortir dels llocs de descens

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAF.
«Estem satisfets, perquè aquest era un partit en el qual teníem dipositades moltes il·lusions, ja que ens ha permès sortir de les posicions de descens»
«En la primera part, tret del primer minut, hem dominat i hem tingut ocasions clares; la segona part ja ha estat més igualada»
«Darrerament, aprofitem millor les ocasions que fem i ja no rebem tants gols»
Jordi Fabregat
TÈCNIC DE LA RAPITENCA
«Hem fet un mal partit i estic disgustat pel resultat, perquè no sabem tirar els partits endavant i tampoc no trobem el camí»
«Tenim problemes col·lectius; mai ens avancem i en les primeres arribades del rival, cometem errors»
«No hem de mirar la mala ratxa; intentarem recuperar gent per fer-nos sòlids i per aconseguir un triomf ja»

El duel d'ahir entre la Rapitenca i la Pobla de Mafumet, que va acabar amb una victòria per la mínima per al filial del Nàstic gràcies a un gol de Llobet, va servir per confirmar la mala ratxa que estan passant els del Montsià en les últimes jornades i també per confirmar la reacció dels grana, que amb aquests tres punts abandonen les posicions de descens.

El joc dels de Fabregat va ser el mateix de les últimes setmanes. És a dir, sense idees ni tampoc intensitat. Tot i això, els blaus s'haurien pogut avançar en el primer minut amb una ocasió de Callarisa, que sol davant Yelco, va xutar alt. De mica en mica, la Pobla va tenir les seves ocasions –en va tenir dues de molt clares d'Aleixo (21' i 27')– i a la tercera, va trobar el premi del gol, mitjançant Llobet, que va aprofitar una pèrdua al mig del camp de Chavero per iniciar el contraatac i superar Miki amb un xut creuat.

Tot feia intuir que en la segona part, la Rapitenca sortiria a totes, però no només ho va fer, sinó que va semblar que esperava que el gol arribés sol. De fet, va estar més a prop el 0-2 que no l'empat, amb una rematada alta de cap de Denís a la frontal de l'àrea petita (56') i un penal no xiulat sobre Montes (64'). A partir d'aquí, la Pobla es va dedicar a intentar controlar el partit i l'avantatge mínim en el resultat i la Rapitenca, que va trobar a faltar jugadors importants com ara Raúl i Villa, l'únic que va fer de profit, van ser quatre arribades a l'àrea visitant, tot i que sense cap perill.

RAPITENCA
0
POBLA DE MAFUMET
1
RAPITENCA:
Miki, Sergi Grau, Mario (Pere, 8'), Galindo, Álvaro, Edu Aguilar (Sergi José, 76'), Callarisa (Cristian, 55'), Efrén, Gilabert, Chavero i Dani Tacón.
POBLA DE MAFUMET:
Yelco, Marc (Montes 45'), Ñoño, Denís, Vivó, Cristino, Roca, Aleixo (Ivan González, 78'), Llobet (Alfons, 85'), Chechi i Esteve.
GOLS:
0-1 (31') Llobet.
ÀRBITRE:
Martínez Sáez.
T.G.:
Als locals Sergi Grau, Galindo, Efrén, Chavero i Dani Tacón; als visitants Yelco, Ñoño, Denís, Aleixo i Montes.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Uns 300 espectadors.

La Rapitenca només ha guanyat un dels últims tretze partits

M.G.

El conjunt del Montsià va de mal en pitjor. Només ha sumat un dels últims dotze punts en joc i només ha guanyat un dels últims tretze partits que ha disputat. Una dinàmica molt diferent a la de la Pobla de Mafumet, que per primer cop aquest curs, ha encadenat tres partits sense perdre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.