3a DIVISIÓ

La Pobla espera mantenir la bona línia

Rep el Cassà i el vol vèncer per continuar ampliant el marge respecte a la cua

Dues victòries i tres empats en els darrers cinc partits. Aquesta dada certifica la millora de la Pobla de Mafumet, que avui té una bona cita per allargar el bon moment amb una victòria més, cosa que li permetria ampliar el marge respecte a la zona baixa. El conjunt grana, que no només ha millorat els resultats, sinó també la seva imatge al terreny de joc, rep un Cassà que diumenge va sortir de la zona de descens després de deu jornades gràcies a una victòria contundent contra l'Olesa (4-0). Els del gironès, com la Pobla, s'han retrobat últimament amb els bons resultats, tot i que són un equip força irregular.

«Ens espera un partit complicat, perquè qualsevol equip t'ho pot posar difícil», explica Coch, que afegeix: «Tot i això, només ens val guanyar, perquè ens permetria avançar dues posicions i afrontar el pròxim any des d'una zona més còmoda.» Amb vista a aquest enfrontament, el tècnic de Vimbodí recupera tres jugadors importants: Cristino, Ñoño i Denís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.