El filial del Nàstic venç el Cassà, encadena el sisè duel sense perdre i té 8 punts més que el divuitè

Aleixo va avançar els grana (38') en una jugada individual i Eto'o va sentenciar (62')

«Estic satisfet perquè l'equip ha fet un bon
partit tenint en compte
que en deu dies n'hem disputat quatre»
«Hem treballat bé quan no teníem la pilota i les
poques ocasions que hem tingut les hem aprofitat. N'hem tingut tres i hem marcat dos gols»
«Els jugadors també han estat molt seriosos en defensa, sense encaixar
cap gol»
«La intenció era acabar la primera volta en una zona mitjana i ho hem aconseguit. Això és motiu de satisfacció tenint en compte l'inici de lliga que havíem fet»

La Pobla tenia clar quin era l'objectiu a complir: acabar l'any amb un triomf que li permetés afrontar el segon tram de lliga amb un marge de 8 punts respecte al descens. I els grana, com de costum en els últims partits, van complir contra un Cassà que ho va intentar però que es va trobar amb un conjunt sòlid al darrere i solvent al davant. De fet, el filial del Nàstic només va tenir tres aproximacions de perill i va marcar dues dianes.

La primera part va començar força animada i en el minut 7, una combinació entre Llobet i Eto'o, a la qual el camerunès no va arribar per poc, a punt va estar de provocar el primer gol. El Cassà no va trigar a respondre amb un xut llunyà de Pau Gusó que Sergio va poder blocar. Tot i les arribades inicials, les ocasions es van anar diluint amb el pas dels minuts. Ningú no acabava de dominar i, amb unes defenses ordenades, els atacants rivals van poder fer ben poca cosa. Tant als grana com als del Gironès els va costar molt superar l'última línia i no van poder acostar-se amb perill a l'àrea visitant.

La velocitat d'Aleixo, però, va desequilibrar. El davanter de Llorenç del Penedès se'n va anar per la banda esquerra, va superar tots els rivals que li van sortir, va entrar a l'àrea i va batre Gerard amb un xut creuat (38'), fent així l'1-0 amb què es va arribar al descans.

El Cassà, conscient que les coses havien de canviar si volia tornar a casa amb algun punt al sarró, va pressionar amb més insistència, buscant el gol de l'empat. Tot i això, l'ordre defensiu del conjunt local va impedir que cap de les seves aproximacions generés perill a la porteria de Sergio.

Les jugades directes del filial del Nàstic, en canvi, sí que van portar perill. En una d'aquestes accions, Etienne Eto'o va fer el segon (62'), superant el porter visitant amb una bona vaselina i deixant el partit gairebé sentenciat. Amb el 2-0, el Cassà va continuar intentant-ho i el seu tècnic va introduir canvis, com el de Jordi Roca, mirant d'escurçar la diferència. Tot i això, no van poder fer-hi res i la Pobla va aconseguir una victòria que la situa en la tretzena posició, superant el Vilanova.

LA POBLA DE MAFUMET
2
CASSÀ
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Chechi, Denís, Vivó, Fernando, Llobet, Roca, Cristino, Ñoño (Esteve, 58'), Aleixo (Ton Alcover, 78') i Etienne Eto'o (Ivan González, 69').
CASSÀ:
Gerard, Micalo, Mate (Jordi Roca 69'), Chicho, Mas, Pau Gusó, Murga, Ferran Grau, Subirana, Pau Teixidor (Robert, 63'), Richi i Mercader.
1-0 (38') Aleixo. 2-0 (62') Etienne Eto'o.
Martín Varas.
Als locals Ñoño, Vivó; als visitants Pau Teixidor, Ferran Grau i Murga.
Directa al local Esteve (86').
PÚBLIC:
Uns 250 espectadors.

Sis partits sense perdre i millor que fa un any

Amb la victòria d'ahir contra el Cassà, la Pobla de Mafumet ha encadenat sis partits sense perdre, en els quals ha sumat 12 dels 18 punts possibles. Aquesta ratxa l'ha permès allunyar-se de les posicions de descens, ja que ara mateix acumula un total de 21 punts i en té 8 més que el tercer per la cua, el Premià (un partit menys), amb el qual es veurà les cares el 6 de gener. Del que també pot presumir la Pobla és de presentar uns números molt millors dels que tenia al final de l'any passat, ja que llavors ocupava la dissetena posició, amb només 15 punts.