Jordi, Andreu, Font, Albert, Toni, Ramon, Prats (Pau), Feliu, Javi (Alberto), Ike i Canyes.

Àlex, Soriano, Mercader, Rosado (Ferri), Munta, Archi (Francis), Tico, Carán, Pou, Daniel i Maxi.

0-1 (27') Archi. 1-1 (49') Javi.

Pinzano Rodríguez.
Toni, Ramon i Javi, del Cambrils. Soriano, Rosado i Maxi, del Morell.
Pau (88'), del Cambrils. Munta (doble, 40') i Tico (88'), del Morell.

El Cambrils i el Morell es van repartir els punts en un empat que va deixar molt descontents els locals per tal com es va succeir l'enfrontament i que manté els visitants com a equip que marca el descens amb 27 punts. Archi va avançar els locals en el minut 27. A partir d'aquí, el Morell va cedir tot el protagonisme i el domini al Cambrils, que va buscar la victòria en cada moment.

Javi va aconseguir la recompensa per als locals en el minut4 del segon temps (1-1). Amb l'empat, i la necessitat del Morell de continuar puntuant com sigui, els visitants van dedicar-se a interrompre el partit fins el xiulet final.