3a DIVISIÓ

Continuïtat ben encaminada

La Pobla intentarà conservar el gros de la plantilla i ja ha ofert la renovació a les seves peces clau

El filial grana, a més, també està interessat a recuperar Pitarque i en el porter del Madrid C Arasa

La Pobla de Mafumet és conscient que per repetir el bon paper d'aquesta temporada, una de les claus serà conservar la majoria de la plantilla en què ja es va fer una profunda renovació l'estiu passat. A hores d'ara, aquesta continuïtat està molt ben encaminada, ja que tot i que sis jugadors ja han causat baixa –Carrillo, Borja, Félez, Nando, Sergi Soler i Virgili, que ha fitxat pel Kitchee de Hong-Kong–, ja treballa en la renovació de la seva columna vertebral. De fet, Vivó, Esteve, Ñoño, Raúl Vates i Cristino ja tenen sobre la taula l'oferta del club i només estan en espera d'acceptar-la o no. No seria estrany que a causa de la seva bona temporada hagin estat temptats per altres clubs, però tot fa preveure que continuaran vestint de grana la temporada que ve. Així ho espera el tècnic, Santi Coch, que exposa com a màxim aval per poder disposar d'ells el curs vinent, la «seriositat econòmica del club enfront altres ofertes més interessants». Coch també creu que el fet que Esteve, Ñoño, Vates i Cristino tinguin altres ocupacions professionals, reforça les seves possibilitats de continuar a la Pobla. Amb el cas de Vivó, molt més jove, és més escèptic.

El gros de la plantilla, amb Denís, Arcega, Youcef o Osado com a homes més destacats, encara té un any més de contracte i tret que rebin alguna oferta sucosa, continuaran a les ordres de Coch, que revela Egea podria abandonar el club, «ja que ha acabat d'estudiar vol tornar a Balaguer».

Pugen tres juvenils.

El que ja és segur és que la Pobla es reforçarà amb tres dels juvenils del Nàstic que han aconseguit l'ascens a divisió d'honor: el porter Sergio, Alfons i Ton Alcover. A banda d'això, algun altre juvenil podria fer la pretemporada amb la Pobla. Coch, però, assegura que només formaria part de la plantilla si «té possibilitats de jugar-hi habitualment».

Pitarque podria tornar.

Les sis baixes ja segures i les possibles renovacions que no es tanquin obligaran la Pobla a fer un mínim de sis fitxatges, segons assegura Santi Coch. De moment, el club ja s'ha interessat per Jordi Pitarque, segon màxim golejador de l'Amposta aquest curs (14 dianes) i que ja va vestir la samarreta de la Pobla fa dues temporades. Així ho ha confirmat el mateix jugador, que també té una oferta del Premià i de l'Amposta per renovar. A banda d'això, la Pobla també ha sondejat el fitxatge del porter del Madrid C Aitor Arasa, nascut a l'Ampolla fa 21 anys. El seu pare, Francesc Arasa n'ha reconegut l'interès i no tanca la porta a tornar a Tarragona, encara que està pendent dels possibles canvis que hi pugui haver en l'estructura tècnica del club blanc, a causa de l'entrada de Florentino Pérez en la presidència.

LA SITUACIÓ

Baixes:
Carrillo, Virgili, Borja, Félez, Sergi Soler i Nando.
Pendents de renovació:
Vivó, Esteve, Ñoño, Vates i Cristino.
Un any més de contracte:
Raúl Sáez, Vila, Jusi, Denís, Egea, Fernando, Tandia, Barru, Arcega, Oribe, Youcef, Ivan González i Osado.
Pugen del juvenil:
Sergio, Alfons i Ton Alcover.
Posicions a reforçar:
Porter, lateral, central, migcampista, banda dreta i davanter centre.
Interessen:
Jordi Pitarque (Amposta) i Aitor Arasa (porter del Madrid C).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.