Futbol català

El Girona no recuperarà Jandro

Sis baixes contra el Barça B. A banda de l'asturià, Rubi tampoc no podrà disposar de Migue, David Garcia ni Ion Vélez, a banda dels jugadors que ja fa mesos que es van acomiadar de la lliga: Benja i Garmendia

No s'arribarà a les nou baixes del fatídic dia contra el Xerez, però no faltarà gaire. Rubi va confirmar ahir que, a banda de Benja i Garmendia –fora de combat pel que resta de temporada–, el Girona no podrà recuperar Jandro, Migue ni David Garcia, i va afegir Ion Vélez a la relació de jugadors descartats per rebre demà el Barça B. “Ion continua amb problemes de lumbàlgia. El pinçament li afecta la cama esquerra i no està en condicions”, va comentar el tècnic. Sense Vélez ni Benja, Acuña queda com l'únic jugador de referència i totes les combinacions del tècnic per reforçar l'atac impliquen avançar jugadors que solen actuar més endarrerits, com ara Gerard Bordas, Toni Moral i Felipe Sanchón.

Jandro tampoc hi podrà arribar a temps. “Físicament està força bé, però no per desplaçar la pilota”, va indicar Rubi, que va recordar que està “dins els terminis de recuperació” que van pronosticar els metges, entre quatre i sis setmanes. L'asturià no té confiança a l'hora de colpejar la pilota i una reaparició precipitada el podria conduir a una recaiguda, i qui sap si a acomiadar-se de la temporada.

Rubi tampoc recuperarà els jugadors que van haver de demanar el canvi a El Madrigal perquè van recaure de les lesions: Migue i David Garcia. “Avaluarem el seu estat setmana a setmana”, diu el tècnic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.