3a DIVISIÓ

El Benavent allarga la seva ratxa amb un empat a casa davant el Balaguer

El Benavent encara no ha perdut en el debut a tercera

Els locals es van avançar, però no van poder superar el Balaguer

El derbi lleidatà va acabar amb empat després de noranta minuts de molta igualtat. Els seguidors del Benavent van omplir les grades del Municipal de Benavent per presenciar el primer enfrontament entre els dos equips de les comarques de Lleida. El matx va satisfer les expectatives i els dos conjunts van ser molt ambiciosos des de l'inici. La primera oportunitat clara de gol va arribar al minut 21, quan el jugador del Benavent Xavi Gràcia, amb un xut des de fora l'àrea, va obligar el porter Roberto a lluir-se per evitar el gol i va enviar la pilota a córner. Gràcia mateix va ser l'encarregat de treure el córner, que Peña va rematar per fer el primer gol del matí. A partir del gol, els jugador de Mauro Ravnich van dominar el ritme del partit, sense que el Balaguer creés perill a la porteria de Ballesteros. Quan semblava que s'arribaria al descans amb avantatge per als locals, Moi va aconseguir l'empat en rematar de cap una centrada del seu company Dídac.

Després de la represa, els visitants es van encoratjar i van avançar les línies buscant el segon gol. Genís i Cifu van intentar batre la porteria local, però el porter Ballesteros va enviar fora la pilota en les dues ocasions. En l'últim quart d'hora de partit, el Benavent va despertar. Primer, Cheikh i, més tard, Del Moral van intentar superar Roberto sense encert. L'ocasió més clara del partit, però, va arribar al minut 88, quan el local Del Moral va estavellar un xut al travesser, que hagués donat els tres punts al debutant en la categoria.

BENAVENT
1
BALAGUER
1
BENAVENT:
Ballesteros, Isma, Tosas, Xavi Gràcia, Peña, Hèctor Besora (Radulovic, 69'), Flamarique, Hernández, Rey (Del Moral, 74'), Riera i Romario (Cheikh, 63').
BALAGUER:
Roberto, Usall, Dídac, Egea, Cifu, Dago, Genís, Campabadal (Pujol, 81'), Parra, Ermengol (Romero, 55') i Moi (Redondo, 66').
GOLS:
1-0 (22') Peña. 1-1 (42') Moi.
ÀRBITRE:
Galan Baró.
T.G.:
Als locals Isma, Peña, Besora; i als visitants Dago, Genís i Campabadal.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.