El DS3 inicia la nova línia distintiva de Citroën

Citroën ha recuperat la sigla DS i l'anirà aplicant a una sèrie de models distintius de la seva gamma convencional. El primer d'aquesta línia és el DS3, un cotxe que amb 3,95 metres de llargada pertany a la categoria del C3 i del qual en la seva primera fase de comercialització –actualment ja es poden fer comandes– se'n preveuen versions basades en dos motors turbodièsel (90 i 110 CV) i tres de gasolina (entre 95 i 155 CV).

De l'aspecte extern del DS3 crida l'atenció la sensació de lleugeresa del sostre, el detall tipus aleta de tauró que separa les finestres laterals o els llums tipus LED als extrems del frontal. A més, Citroën ofereix la possibilitat que el client intervingui, segons les seves preferències, en el disseny de certs elements d'aquest cotxe. L'interior ofereix un notable espai, en el qual tenen a veure detalls com ara el davantal enlairat o els seients més prims.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.