BTT

MASDH 5

Nicole i Nicole, els campions de Maçanet

Olivier Nicole (Planet X) i Myriam Nicole (Commençal) es van imposar en elit masculina i femenina del descens Masdh 5, que es va disputar a Maçanet de Cabrenys diumenge passat. La cursa, de categoria E2, va aplegar 184 participants. El podi masculí va completar-lo Sam Dale (Mondraker) i Pasqual Canals (XMS Da Vinci). aquest va entrar amb 513 mil·lèsimes respecte del corredor de la República Txeca Matej Charvat. La campiona en la catgeoria femenina va ser Myriam Nicole (Commençal), que va superar de més de 18 segons la campiona d'Espanya tres cops, l'escalenca Viky Hernández, ciclista de l'Ambisist de Fornells.