Més esport

El trinquet de Bellreguard acull la final de la copa joves promeses de la Diputació

El trinquet de Bellreguard acull hui divendres a les 23 hores, la final de la I Copa Promeses Diputació de València, que enfrontarà als equips de Massamagrell (Fageca, Colau II i Héctor II) i Genovés (Sergio, Pere i Monrabal).

El campionat paral·lel a la Copa Diputació de València, ideat com una forma de donar a conéixer els nous valors de l'escala i corda, baixa el teló després de 17 partides en les que els 18 jugadors participants, repartits en sis equips, han lluitat de valent per abastir el triomf.

L'equip de Massamagrell arriba a la final remuntant el vol després d'un inici de campionat en que als tres jugadors els va costar acoblar-se. Van perdre les tres primeres partides de la fase regular, però van guanyar les dos últimes i es van veure beneficiats per altres resultats. Ja en semifinals, Fageca i els seus van treure els galons per a guanyar Santi II, Nacho i Monrabal (Dénia) per un clar 60-35.

Les principals armes del trio de Massamagrell són l'experiència. L'escaleter ja ha arribat a les semifinals de l'Individual, mentre que Colau II i Héctor II han debutat com a titulars en la Lliga Professional d'escala i corda. Fins i tot Héctor ha sigut campió d'esta competició i de la mateixa Copa Diputació.

Quant al trio de Genovés, la formació de la localitat de la Costera va ser més regular que els seus rivals de demà en la primera fase, i en les semifinals es va desfer d'un dels equips més forts, el de Calp, amb Primi, Tomàs II i Carlitos, per 60-30.

En l'equip de Genovés, el pes el porta Pere de Pedreguer, un mitger experimentat amb una potent pegada, que està perfectament acompanyat pel jove Sergio, de només 20 anys, i de Carlos II, ambdós naturals de Genovés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia