Més esport

Taekwondo

La defensa del títol

Joel González defensa la seva condició de campió d'Europa en l'última competició important abans dels Jocs Olímpics

Després de la competició, l'empordanès signarà un contracte de patrocini amb la multinacional esportiva nord-americana

El 2010 Joel González va guanyar el títol de campió d'Europa a Rússia, una victòria que aquest cap de setmana el taekwondista empordanès té a l'abast a Manchester, una competició en la qual es veurà les cares amb la majoria dels rivals amb els quals es trobarà en els Jocs Olímpics, primer, i que podrà sumar punts que li serviran per mantenir-se al capdavant del rànquing mundial de la categoria de menys de 58 quilos –els encreuaments en la cita olímpica es faran en funció d'aquesta classificació.

Les possibilitats

“La competició es presenta complicada. Tindré la mateixa gent que vaig tenir en el preolímpic, en què vaig quedar segon, i hi ha gent molt forta i gent que s'està preparant molt per a aquests Jocs. Serà com una posada al punt per als Jocs Olímpics”, deia Joel González, que és el taekwondista de referència en la categoria per la seva condició de campió del món i europeu, i número u del rànquing mundial des del 2010: “La veritat és que es nota, la gent s'ho pren seriosament i de manera professional. Estudien tots els contrincants que estem allà dalt i cada vegada costa més poder guanyar”, reconeixia. Tot i això, el vilafantenc segueix amb la seva posada al punt de cara a arribar a Londres en el seu millor moment: “Sí que ja he passat una part més tècnica, i també noto que en la part física em trobo bé. De moment, crec que ha sortit força bé i ara la part tècnica és la que vull posar en pràctica en aquest campionat i acabar de polir el que quedi per a aquests Jocs”, deia. Un cop acabada la competició de Manchester, González es concentrarà al CAR de Sant Cugat fins que arribin els Jocs.

Contracte d'imatge

“Hem quedat una mica parats, però sí que serà el meu patrocinador per a roba esportiva. Ara ha quedat una mica parat per veure com va l'europeu. I també hi ha una empresa de Figueres que m'està ajudant molt, són uns quants socis. S'estan portant molt bé amb mi”, deia González amb referència als contractes que els seus resultats esportius li estan obrint la possibilitat de signar, el més important dels quals és el de Nike. Joel passaria a representar la imatge de la marca multinacional i apareixeria en les seves campanyes publicitàries. “La veritat és que ja em van dir que en taekwondo només volien tenir una referència, que sóc jo, i agafen molt poca gent d'esports minoritaris. Em van dir que jo entrava dins el seu perfil”, va dir.

Sant Petersburg, 12 de maig del 2010.
Joel González va guanyar el títol de campió d'Europa a Sant Petersburg, el 12 de maig del 2010, després de superar el local Alan Nogaev en la final ( 22-6).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.