GOLF

CHALLENGE / ALPS TOUR

Garcia Pinto fa figa a Finlàndia i Bech triomfa a Bèlgica

Res que no es veiés a venir. Jordi Garcia Pinto va empitjorar encara més la seva targeta en la segona jornada de l'Obert SK Golf que es juga a Finlàndia. En el segon recorregut el de Canet d'Adri va sumar 6 cops sobre el par als 3 sobre el par de la primera jornada, i va acabar a set cops del tall i a quinze del lideratge, que té José Filipe Lima. Després de la pèssima actuació haurà de tornar cap a casa abans d'hora. Ja hi ha més tornejos en què no ha jugat en les dues jornades finals que no pas tornejos en què ho ha pogut fer.

Mentre que el jove de Canet d'Adri sumava un altre mal resultat a Finlàndia, Pol Bech va tornar a demostrar que ha recuperat la bona forma, com ja havia fet notar fa vuit dies en el campionat d'Andalusia per a professionals. A Bèlgica és setè després de la segona jornada i, òbviament, ha passat el tall. En el primer dia havia fet un menys 5 gràcies a un eagle en la primera meitat i una segona meitat en què li va sortir brodat. Ahir es va saber mantenir a dalt amb un recorregut que va tancar al par del camp. Ara mateix és a quatre cops del líder, Uli Weinhaldl.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.