Més esport

La Xarxa Vives d'Universitats crea el grup de treball de Gestió Esportiva

La reunió, que va tenir lloc a Guardamar del Segura coincidint amb l'inici del I Campionat de Carreres d'Orientació de la Xarxa

La Xarxa Vives consolida l'aposta estratègica per incrementar la col·laboració entre les diferents unitats de serveis específics que formen part de les 21 universitats que la integren. En aquesta línia d'actuació, ahir va quedar constituït el Grup de Treball de Gestió Esportiva de la Xarxa Vives que, per primera vegada, es posa en funcionament amb el principal objectiu de conjuminar esforços, sumar iniciatives, intercanviar informació i donar difusió de totes les activitats esportives universitàries que es facen en la regió Vives.

La reunió, que va tenir lloc a Guardamar del Segura coincidint amb l'inici del I Campionat de Carreres d'Orientació de la Xarxa Vives que organitza la UA en aquesta localitat en el marc del XX Aniversari de la Xarxa Vives.

Constituït el grup de treball de gestió esportiva, els participants van posar sobre la taula diversos temes d'interès amb l'objectiu principal de potenciar les relacions entre les universitats de la Xarxa i altres institucions a través de l'esport.

En aquest sentit, es va plantejar la necessitat de fer unes jornades formatives per a tècnics dels serveis d'esports o propiciar la mobilitat d'esportistes entre les universitats de la Xarxa perquè puguen participar en competicions esportives i lliguetes.

Finalment, el grup va plantejar la creació del Premi a millor esportista de la Xarxa, en diverses categories, entre altres possibles guardons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia