Tot a punt per a l'inici de la lliga Caixa Popular

La competició ha sigut presentada en la seu de la cooperativa valenciana on s'ha assegurat que és el viver més important de futurs professionals

La XII Lliga Caixa Popular –—Campionat de promoció d'escala i corda 2009— ha sigut presentat en la seu central de l'entitat patrocinadora. El campionat, que en els últims anys ha estat el viver en el que s'han criat gran part dels professionals de hui en dia, comptarà amb 24 jugadors repartits en huit formacions que començaran a competir el pròxim dia 11.

L'acte de presentació ha estat presidit per Josep Maria Soriano, director de Caixa Popular, acompanyat pel president de la Federació de Pilota Valenciana (FPV), Ramón Sedeño, del seu vicepresident, Conrado Ferrando, i d'Alfredo Hernando ‘Fredi', de l'empresa Val Net. Tant els representants de la Federació com els de Val Net, organitzadors del campionat, han agraït l'aposta decidida de Caixa Popular pel futur de la pilota.

Sedeño ha assenyalat que la Lliga «és una de les competicions més importants del calendari anual», i ha afegit, dirigint-se als jugadors presents, que ha de servir-los «per a aprendre, per a ser campions en les pistes i fora d'elles, en la vida diària». Sedeño ha animat als pilotaris a no deixar de banda els seus estudis; a que el seu pas pel campionat els servisca per a formar-se «com a jugadors i com a persones».

Alfredo Hernando ha subratllat la trajectòria del campionat i l'augment de participants i de partides programades experimentat en els últims anys. En aquest sentit, ha dit que «abans teníem problemes per a fer sis equips i, ara, fins i tot s'han quedat fora alguns jugadors que mereixien estar». Un fet que, segons ha explicat, demostra que «s'estan fent bé les coses des de les escoles i clubs».

Josep Maria Soriano ha tancat el torn de paraula refermant la implicació de l'entitat en l'esport autòcton tot i assegurant que «tenim el compromís ferm de treballar al costat de la FPV i Val Net pel futur d'este esport, i la nostra intenció és mantenir-lo. La Lliga és un campionat consolidat, forma part de la nostra identitat i, com a cooperativa valenciana, ens sentim plenament identificats amb ella», ha conclòs.

La present edició de la Lliga Caixa Popular començarà divendres 11 de setembre amb doble jornada a Llíria i Sueca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.