PRINCIPI O FINAL

La Masia a Roma

Fins a l'últim moment no sabrem qui ocuparà la posició de lateral esquerre de la defensa del Barça en la final de Roma (tot i que Keita ens ha aclarit una mica el panorama). També tenim algun dubte sobre la presència en l'onze inicial d'Henry i Iniesta, tot i que és gairebé segur que arribaran bé a la final.

El que ja sabem segur és que el Barça sortirà a jugar contra el United amb una majoria de futbolistes del planter. Si som optimistes, podem esperar que Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Busquets i Messi jugaran de titulars. Set de casa per jugar el partit més important de l'any. Set de casa per enfrontar-se amb un dels clubs més rics i poderosos del món. Set de casa per completar la millor temporada de la història del Barça. Set de casa per intentar superar Ronaldo, Rooney, Giggs, Tévez, Berbatov i companyia.

El protagonisme absolut que tindrà la Masia durant la final de la lliga de campions és ja una gran victòria per a tots els barcelonistes. Els futbolistes del planter són del Barça, viuen el club amb una passió especial i el seu compromís amb l'escut és total i absolut, a més, el seu estil de jugar a futbol connecta d'una manera molt especial amb la graderia. Per al culer no només és important que guanyin partits, sinó com els guanyen. El Barça de Guardiola és la culminació d'un projecte difícilment millorable. I únic. Només el Barça és campió gràcies a una combinació de jugadors del planter (la majoria) i de futbolistes de fora que marquen les diferències (les excepcions me les estalvio).

Aquest Barça és el somni de molts tècnics, de molts presidents, de molts jugadors, de molts aficionats, convertit en realitat. Si el Barça guanya la Champions, la Masia i tots aquells que des de fa tants anys l'han cuidat, també seran campions d'Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.