preguntes

JORDI BASTÉ

Prínceps i granotes

1.

PER QUÈ
m'estranya que Estopa siguin els acompanyants de Pep Guardiola al sopar de jugadors? Per què entre el Casal Rock i d'altres programes, més ara aquesta aparició al sopar d'equip del Barça, sembla com si els Estopa estiguessin de gira promocional? Per què, tot i això, els Estopa no van cantar al sopar i els futbolistes asseguren que s'ho van passar de conya?

2.

PER QUÈ
estic segur que Samuel Eto'o jugarà aquesta nit encara que no sigui tot el partit sencer? Per què la voluntat de tota la plantilla perquè el camerunès sigui pitxitxi i obtingui la Bota d'Or fa que, apostaria dos contra un, sigui l'únic dels titulars a Roma que avui sigui titular?

3.

PER QUÈ
són tan desordenats els dies previs a la Champions que dijous es va obligar a fer una roda de premsa amb Pep Guardiola i Leo Messi per parlar del partit de Roma i ahir una altra, novament amb l'entrenador del Barça, prèvia al partit de lliga d'avui contra Osasuna?

4.

PER QUÈ
és lamentable novament l'horari d'avui unificat del futbol? Per què ningú no frena una celebració d'un títol a les onze de la nit com passarà avui? Per què aquesta obsessió en la lliga espanyola de fer-ho tot en horari de sessió golfa?

5.

PER QUÈ
la nominació de Pep Guardiola com a candidat al premi Príncep d'Astúries de l'esport és una passada de frenada? Per què, però, és tan merescut com el de Fernando Alonso que, a més, el va guanyar quan per davant tenia un supercrack com Michael Schumacher? Per què la resposta d'en Pep, que assegura que és una nominació prematura, ens obliga un dia més a treure'ns el barret?

6.

PER QUÈ
hem d'aplaudir Nike pels nous equipaments però també per la capacitat de variar d'una manera moderna el marxandatge del barcelonisme que es mou per les finals amb la samarreta blaugrana però també amb el segon equipament amb més èxit de la història convencional que és la llimonera tendra? Per què també s'ha d'ovacionar la nova campanya de Nike: Todos uno?

7.

PER QUÈ
el projecte de Juan Onieva com a candidat a la presidència del Madrid amb Hugo Sánchez i que obliga a pujar al primer equip tres futbolistes del planter cada any al marge de fer soci d'honor Barack Obama és una broma, una befa, una cosa sense sentit que no tenia cap (ni una) esperança de guanyar i per això al cap de 24 hores ja es va haver de retirar? Per què la seva candidatura demostrava el que havia estat el mandat de Lorenzo Sanz com a president?

8.

PER QUÈ
la imatge de David Villa, captada pel Marca, passejant per Madrid amb la seva dona és lamentable sobretot quan l'excusa que va donar el jugador va ser: «He vingut a buscar un vestit pel casament del meu cunyat»? Ho va dir perquè amb el cas Francisco Camps és millor que a València no es comprin ni americanes, ni corbates, ni pantalons?

9.

PER QUÈ
a més va estar dinant a un dels restaurants menys discrets de Madrid, que és com intentar passar desapercebut la nit de Reis a una botiga de joguets?

10.

PER QUÈ
la imatge de Florentino al costat de Francisco Camps dimarts amb casc veient obres per València és la confirmació de la proximitat al PP del precandidat a la presidència del Reial Madrid?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.