Futbol català

Un novell amb fredor i serenor

El protagonista. Isaac Becerra, l'aposta de Rubi per a la porteria en el moment decisiu, completa una gran actuació tot i el gol rebut

Tot just havia jugat tres partits de la lliga regular i no estava gens acostumat a tenir continuïtat en temporades anteriors, però si hi ha virtuts que destaquen en Isaac Becerra són la tranquil·litat i l'autoconfiança. Rubi hi va apostar fa tres setmanes, després de males actuacions del capità Dani Mallo, i el colomenc és l'home que, des de la porteria, hi ha de posar el seu gra de sorra per dur el Girona a primera. El seu primer gran examen va ser ahir a Santo Domingo, i el va superar amb bona nota.

Amb ben poca cosa a fer en l'1-1, Becerra havia resolt molt bé tota la feina que havia tingut abans. En la primera part, va sortir amb valentia fora de l'àrea a treure una pilota amb el cap, va tornar a sortir al límit de l'àrea, va treure ben col·locat i atent un xut estrany de tisora de Kike López i va posar la mà per evitar un gol olímpic. Amb confiança i serenor, no tenia cap mania a escridassar els companys si calia i a treure els punys quan feia falta. Amb el 0-1, la intervenció més providencial va arribar poc després del descans, amb una mà miraculosa per evitar el gol de Camille. L'1-1 va acabar arribant, però l'exporter de base del Barça, l'Espanyol i el Madrid no es va ensorrar. Quan faltaven més de 10 minuts, va rebre una groga per haver perdut temps i, en el 91' va salvar el segon gol a rematada, de cap, de l'exjugador del Girona Nieto.

PROVIDENCIAL

En el 91' va treure amb el genoll una rematada de cap de l'exjugador del Girona Dani Nieto