Futbol català

LA CRÒNICA

Els obstacles no espanten

Tenir contractat un vol xàrter sol ser benvingut per als entrenadors, i més si estalvia un desplaçament fins al Prat. Però no sempre surt tot tan rodó com està programat. Res a veure amb la primera experiència del Girona amb un xàrter a segona A, el de Jerez. El cas és que el vol va sortir amb cinc quarts de retard, cosa que va endarrerir, òbviament, l'arribada a Almeria i el sopar de l'equip a l'hotel. Una tempesta amb llamps, segons explicaven els treballadors de l'aeroport que no paraven de desitjar sort a l'equip, impedia recarregar de combustible l'avió, un aparell petit i estret amb 49 seients, tots ocupats.

A l'aeroport, hi va haver temps per descobrir que a Vilobí també hi ha busos jardinera –per una vegada no vam passejar a peu per la pista– i per passar dos cops per la zona de control, perquè hi va haver marxa enrere cap a la terminal. I per poca estona que tingués, ja sigui a la terminal o a la jardinera, Rubi obria el portàtil. Sempre hi ha alguna cosa per repassar. Els jugadors són més d'Ipads i auriculars, com més grossos, millor. Va viatjar tot l'equip menys Joseba Garmendia, que es recupera d'una operació, i amb el jove del filial Carles Mas, que pot celebrar dos ascensos en una setmana. També hi havia el president, Joaquim Boadas; la directora general Kat Gorska; el secretari tècnic, Sergi Raset, i un conseller, Salvador Capdevila. Javi Acuña, protagonista del dia, es va mostrar tan expressiu com sempre.

A cada trobada amb qualsevol jugador, missatges d'esperança, de fe, de confiança. No hi ha res impossible. Qui havia de dir a Jose, Luso, Felipe Sanchón i companyia que viurien una final cap a primera? Qui els havia de dir que serien el centre d'atenció del panorama futbolístic estatal? Qui els havia de dir que més d'un tindria ofertes per triar i remenar? Són uns afortunats. I no han dit l'última paraula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fitxatges de tardor

 

Ayoze assalta Cornellà

Barcelona
 
 
Alex Formento
Entrenador assistent del bàsquet girona

“Em faria molta il·lusió que poguéssim fer un pas més”

Girona
 

Llencen un objecte a l’àrbitre al final del partit

BARCELONA
 

Un ampli marge de millora

Sant Andreu de Llavaneres
 

El camí de la reconquesta

barcelona
 

Girona reforça la seguretat per la visita del Feyenoord

girona