El lector escriu

Trenta anys de la Fundació Astrid 21

En la celebració de la trobada, el grup de dansa ens va recordar que el mar està en perill. Per mitjà d’un vídeo vam poder veure les diferents tasques realitzades per cadascuna de les seccions al servei d’aquestes persones. Una noia agraïa a la fundació que li haguessin aconseguit un lloc de treball. Administra el sou que guanya i per aquest motiu se sent més lliure i independent: escull on anar de vacances, va a la discoteca o al cinema, etc.

Tot això ha estat possible perquè, fa més de 30 anys, la llavor sembrada per la Maria Lluïsa Ferrer, amb l’ajut de la Maria Àngels Oliveres, en Joaquim Albertí i moltes famílies, crearen l’Associació Trisomia Down 21 de Girona i Comarques. La Creu Roja els va cedir un local i com que les necessitats d’aquest col·lectiu augmentaven, la Diputació els concedí una casa al barri de Sant Narcís. Posteriorment es constituí la fundació.

Això de “la igualtat de tots els espanyols” és només en teoria. Les institucions benèfiques de Madrid reben més subvencions que les més allunyades amb unes necessitats semblants.

Per aquest i altres motius us dic: moltes gràcies!

Pel vostre treball ben fet de manera constant. Per la vostra perseverança en la pràctica de la justícia, modificant una mica el nostre feble teixit social.

Perquè busqueu els llocs de treball escaients per a les persones acollides per la vostra fundació en comerços, indústries, empreses de serveis...

Cal felicitar alguns empresaris constructius, perquè solucionen problemes de marginació laboral.

La presidenta, la Pilar Albareda, any rere any, els agraeix pregonament aquest fet. També ho fa extensiu a les autoritats, als col·laboradors, als presents...

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.