El lector escriu

Adeu, 2019! Hola, 2020!

Adeu, 2019! Avui és el darrer dilluns, dels 52 que hem vingut a manifestar-nos aquest any 2019, i malauradament no serà l’últim, perquè dilluns que ve ho tornarem a fer, persistirem!

No farem un recull de fets repressius del 2019, seria massa llarg, però com a exemple tenim el recent pitafi, nyap, bunyol de l’operació Judes, una conxorxa entre l’Audiencia Nacional, la Guàrdia Civil, la caverna mediàtica i els partits polítics mal anomenats constitucionalistes, que van abocar sobre els set CDR tota la porqueria imaginable, titllant-los de terroristes sense cap mena de prova com ha quedat demostrat.

Ens manifestem posant el focus en les dues i els set empresonats, ostatges de l’Estat espanyol, i en els exiliats, però si ampliem el focus, com va dir Marcel Mauri, hi ha 2.500 represaliats, i estem en espera de la inhabilitació del president Torra. També ens recordem dels joves d’Altsasu i del noi madrileny que continua empresonat per haver defensat el dret d’autodeterminació dels catalans.

Hola, 2020! En aquest any, les perspectives són millors que el 2019, el procés català ja no és un afer intern d’Espanya, a poc a poc les instàncies europees van prenent decisions, encara que no sigui a favor nostre en principi, adreçant les instàncies judicials espanyoles. Encara que siguin de resultat incert, les negociacions ERC-PSOE, si no s’alliberen els nostres empresonats i retiren les causes sobre els exiliats i altres encausats, no serviran de res.

Estiguem convençuts que el 2020 serà un pas més per aconseguir el que és el nostre propòsit: la independència!

Bon any 2020!

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia