El lector escriu

El president Puigdemont consolida el Consell per la República com a arquitecte del destí a la independència de l’1 d’octubre

El filòsof Gramsci va fer seva la màxima de Lassalle segons la qual la veritat és sempre revolucionària i consubstancial a tota política autèntica, que és inherent en el pensament del president Puigdemont i ara en el Consell per al desenvolupament endogen del nou govern contemporani nodrit d’europeisme en democràcia, cooperativisme ciutadà, com un model d’estructura amb principis que potenciïn la societat i, alhora, la transformació històrica del punt d’inflexió de l’independentisme de l’1 d’octubre. Puigdemont també és un gran desconegut perquè parla molt poc dels seus èxits, ja que no fa gaire Demòcrates de Catalunya li va atorgar la medalla Carrasco i Formiguera pel seu compromís amb l’humanisme, els valors republicans i la no-violència pacifista. Manuel Carrasco fou assassinat per Franco només per la seva ideologia catalanista, catòlic de bondat. El president Puigdemont des de l’exili ha multiplicat la presència cultural catalana a Massachusetts, Boston i San Francisco amb un total de 19 universitats en català als Estats Units d’Amèrica, i diu: ”Ho tinc clar! No claudicaré, no renunciaré i no em retiraré!”

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia