El lector escriu

Ignomínia?

És la pregunta que em faig després de sentir o llegir l’actuació de les clavegueres de l’Estat en relació amb el senyor Xavier Trias i el president Artur Mas, acusant-los d’haver tingut diners públics ingressats; en el cas de l’alcalde, a Suïssa una quantitat de cent milions d’euros, no pas poc. I el pitjor és que era una mentida grossa per desprestigiar-los en temps d’eleccions i frenar el procés independentista.

I el que em sorprèn, també, és la pregunta del títol de la carta. La gent ha respost amb ignomínia, és a dir, amb menyspreu. Hauria d’haver-hi una reacció general i no l’he vist, només un silenci en aquest cas d’indiferència. Si no reaccionem en aquests moments tan escabrosos i que perjudiquen tant els qui sofreixen les calúmnies, és preocupant el grau d’egoisme de la societat.

Rebin, senyor president i senyor alcalde, la meva admiració per ser honestos i coherents encara que no siguin reconeguts. Han sigut exemplars i continuaran sent-ho.

I ara em faig una altra pregunta: com és que no ens tornem tots republicans i deixem la monarquia davant d’un rei emèrit tan escandalós i de tots els monarques que, a més d’inútils, han perjudicat Catalunya?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia