El lector escriu

Diners

Llegeixo, amb minuts de diferència, dues notícies que considero que estan força lligades i que em deixen preocupat:

D’una banda que l’hospital de la Vall d’Hebron, un dels grans hospitals de referència del país, tancarà 300 llits aquest estiu per problemes econòmics (nota al marge: tancar és fàcil, reobrir...).

D’una altra banda, que el nostre govern està ajudant, entre altres llocs, a Ucraïna i a Gaza, a més de dedicar quantitats no menyspreables de diners a campanyes diguem que, com a mínim, pintoresques.

El cost de 300 llits durant uns mesos són molts diners, però tampoc estem parlant de quantitats inassumibles i que segur que són molt més petites que les que es destinen a segons quines finalitats. Aquests 300 llits pot ser que acabin costant alguna vida?, no crec que ningú pugui afirmar-ho, de la mateixa manera que no crec que ningú pugui negar-ho, però el risc segur que hi és. No estem parlant de retallar coses supèrflues com tantes n’hi pot haver, estem parlant de retallar coses vitals com ara la sanitat. Potser que ens replantegéssim segons en què gastem diners, no?

Cambrils (Baix Camp)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia