El lector escriu

Qui està fora de la llei?

La gansoneria del Sr. Feijóo quan assegura que el finançament singular “està fora”de la llei és descomunal, però revela un criteri que comparteixen tots aquells partits que han manipulat fins a la sacietat les lleis a l’Estat espanyol, sempre en benefici propi i en detriment de la resta dels ciutadans. Pel que fa al “finançament singular”, Sr. Feijóo, és el que tenim ara, un “finançament singular” en detriment del catalans, de tots els catalans! Tant dels que se’n senten com dels que en reneguen, perquè tenim un dèficit acumulat i un maltractament fiscal persistent a Catalunya, any rere any.

I si parlem de lleis, el que està fora de la llei, gràcies al seu boicot a la renovació del Consell General del Poder Judicial, és aquest organisme, un CGPJ caducat des de fa cinc anys. La llei que al seu moment el va crear proposava garantir un principi basat en el fet que el poder de l’Estat emana del poble, encomanant l’elecció dels membres del CGPJ a les Corts Generals, en atenció al seu caràcter de representants del poble sobirà, i requereix una molt qualificada majoria de tres cinquenes parts per a la seva elecció. De manera que, tal com es justifica en el text de la llei per a la seva creació, es garanteixi “la convergència de forces diverses” i s’eviti “la formació d’un Consell General que respongui a una majoria concreta i conjuntural”, paraules textuals. Llavors qui està greument fora de la llei, Sr. Feijóo?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia