El lector escriu

Palau-sacosta i el pregó 2024

La pregonera d’enguany va ser M. Àngels Serramitja i Vila. Començà la crida dient: “Estic molt contenta de poder fer el pregó.” Agraí a tothom la seva assistència. Va ser presidenta de l’Agrupació Cultural i Recreativa. Recordà la feina feta pels avantpassats i descendents de l’antic municipi. El pessebre vivent, els Pastorets –que també es feien a la residència de la gent gran–. Els nens/es de Palau, amb la seva tendresa i alegria, aconseguien que els residents tinguessin uns instants de vida més agradables.

La parròquia tenia un lema: “Palau creix, creixem junts.” Parlà de la coral Sant Miquel i dels Concerts de Música Sacra. La M. Àngels fou mestra de l’Escola Migdia i amb l’AMPA havien vingut a netejar els boscos. Cada any un curs fa una caminada per aquest indret, amb la finalitat de conèixer els arbres, les plantes, el sotabosc. Quan es coneix, és més fàcil estimar i respectar. Demanà un gegantó/na per a Palau-sacosta.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.