Opinió

De set en set

Cap al cel a fer el ridícul

Com que molts dels càrrecs de Junts pel Sí, de la CUP i de l'univers que els envolta que varen anar a treballar el dia de la Constitució perquè no tenien res a celebrar, avui, dia de la Immaculada Concepció, han fet festa, dono per suposat que, si bé no respecten les dates acordades per un govern democràticament escollit, sí que acaten i combreguen (mai millor dit) amb una festa imposada per la religió cristiana i catòlica que, com sabem tots plegats, s'ha caracteritzat per ser moltes coses menys democràtica.

Si resulta que la llibertat individual de consciència està per sobre de l'horari laboral per triar els dies de festa en funció de la nostra religió, les nostres creences o les nostres fites polítiques podria passar (jo no ho descarto) que els musulmans treballin per Nadal i facin festa pel Ramadà prescindint del que marca l'empresa o l'Estat, o que els republicans decidim que el 14 de juliol no treballem i exigim a l'empresari que ens dóna feina que accepti aquesta premissa.

I en aquest futur proper que visualitzo si aquest absurd continua, ja no caldrà conversar amb la gent per conèixer la seva ideologia o el seu pensament; preguntant quins dies commemoren estarem ben assabentats de la seva intimitat moral i ideològica.

Com que pressuposo la conseqüència personal a tots aquells objectors del dia de la Constitució que sí que faran festa per Nadal, Sant Esteve, Reis, Sant Jordi, Sant Joan o la Mare de Déu d'Agost, ja tinc clar que, com a creients, cristians i catòlics que són, aniran directament al cel. Això sí, a fer una mica el ridícul.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia