de set en set

Els arregladors

Grans empreses paguen la kumbaiada d'estosololoarreglamos-
entretodos.org

¿Recordeu el videoclip Amo a Laura, una apologia de la virginitat prematrimonial que va fer furor fa quatre anys, impulsada per l'Asociación Nuevo Renacer por una Juventud sin Mácula i que al final va resultar que era una campanya publicitària de la cadena MTV? A mi me l'ha recordat veure aquests anuncis en els quals gent com ara en Buenafuente, el Follonero i en Gasol promouen en to kumbaià el lloc web estosololoarreglamosentretodos.org perquè s'hi apuntin els que tinguin idees per sortir de la crisi. La idea que s'ha de recuperar la confiança i estar convençuts que «això» només ho poden arreglar entre tots pot semblar ingènua, però és molt més que això, és una veritable presa de pèl perquè qui paga aquesta apel·lació a la solidaritat són algunes de les empreses que es van folrar sense miraments abans que les vaques grasses petessin.

Estoloarreglamosentretodos.org és una creació de la Fundación Confianza, impulsada per les cambres de comerç –aquests monstres als quals han de cotitzar obligatòriament les empreses–, que té per objectiu «recaptar l'esperit solidari per mobilitzar tota la societat», i que té com a patrons empreses que haurien de predicar amb l'exemple: Abertis, rebaixant els peatges; «la Caixa», Banco Santander, BBVA i Caja Madrid, rebaixant comissions; Iberia, anul·lant el recàrrec per segona maleta que va començar a cobrar ahir; Telefónica, deixant de tenir l'ADSL més cara d'Europa; Repsol i Cepsa, fent pujar la moral dels conductors abaixant els carburants... i tres quarts del mateix podrien fer Endesa, Iberdrola, El Corte Inglés, Mapfre, REE, Renfe i Indra, els altres patrons de l'invent del qual és portaveu Miquel Roca Junyent, el que fa informes solidaris retorçant la llei de règim local per justificar que a Vic no empadronin immigrats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.