Opinió

L'APUNT

Firatast

Aquests dies hem gau­dit d'un període de bon temps; és el que s'esdevé cap a la diada de Sant Martí, una ton­gada de bonança a la tar­dor. Aquest ha estat un cap de set­mana sen­sa­ci­o­nal, per la tem­pe­ra­tura i pels colors de la tar­dor però també per les olors i els gus­tos de Fira­tast, una mos­tra que va nàixer a Girona fa setze anys, s'ha expor­tat arreu i s'ha man­tin­gut viva, perquè s'ha anat trans­for­mant i ha incor­po­rat nove­tats des de la seva pri­mera edició. Durant els qua­tre dies que s'ha allar­gat aquest any, s'ha con­ver­tit en un men­ja­dor comu­ni­tari i inte­gra­dor, en el qual s'hi podien degus­tar les espe­ci­a­li­tats de trenta res­tau­rants de les comar­ques giro­ni­nes, i on també es podia des­co­brir la tra­dició i l'ori­gi­na­li­tat de les cui­ne­res de Salt o de la cuina gitana. És bo que pro­li­fe­rin aquest tipus d'ini­ci­a­ti­ves i que vagin més enllà d'un esti­uet de Sant Martí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.