Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

«Golfos» i «golfes»

1.

ALGÚ
s'està fotent del Barça després que Sandro Rosell va prometre que l'equip no jugaria en horaris tan nefastos com a les deu de la nit? Hi ha voluntat de buscar les pessigolles a la junta del Barça, ja que entre la lliga i la copa aquest últim mes s'han jugat partits només a les nou o a les deu de la nit, llevat del d'aquest vespre a l'estadi, que serà a les vuit?

2.

ÉS
normal jugar un dimecres a les deu de la nit el mes de gener en horari en què ens convertim tots en golfos i golfes? La pregunta és així de senzilla.

3.

HI HA
algú que entengui els motius pels quals Gabi Milito ha fet aquest ara sí ara no amb, primer, la voluntat de ser cedit i, després, la rectificació dient que no ho vol perquè Guardiola l'ha convençut? Tornaria Guardiola a convèncer-lo després del partit que va fer al camp del Betis dimecres passat (per cert, també a les deu de la nit)?

4.

ENTENEM
que Dani Alves no pot cobrar igual que Xavi o Iniesta, que són campions del món? Entenem també que la directiva té raó en no voler entrar en segons quines quantitats i no descompensar la plantilla?

5.

NO
tenim tots clar que millor trencar la ratxa en un partit que no val per a res que en un altre que et jugues punts o una classificació? Malgrat la derrota al camp del Betis, no és millor haver jugat malament, haver perdut i haver-te classificat que no com fa un any al Sánchez Pizjuán, on vas jugar bé, vas guanyar, però vas ser eliminat?

6.

MIGUEL
Pardeza diumenge passat a la premsa de Madrid: «No volem negociar amb l'Hamburg per Van Nistelrooy.» Com s'ho haurien de fer, doncs? Com és possible que vulguin recuperar un jugador que van menysprear ara fa un any per dos milions d'euros?

7.

COM
és que l'Espanyol sembla empènyer Víctor Ruiz a fitxar pel Nàpols per aconseguir 8 milions d'euros, aproximadament, i la major part del certificat de transferència de Dátolo? Tan malament està econòmicament el club per voler fer una operació tan arriscada de futur?

8.

SABÍEU
que Montserrat Tura ha fitxat com a director de la seva campanya de primàries contra Jordi Hereu per ser candidata del PSC a l'Ajuntament de Barcelona Xavier Roig, que va ser un dels homes clau perquè Joan Laporta aconseguís la presidència del Barça i que també va treballar en les últimes eleccions blaugrana per Agustí Benedito?

9.

SABÍEU
que en el Twitter ja ha començat la conya entre Cesc Fàbregas, Carles Puyol i Gerard Piqué sobre el dibuix que un imitador dels dibuixos de The Simpsons ha fet de la selecció espanyola de futbol? Sabeu que la conya està centrada bàsicament en el pentinat del capità del Barça, que li tapa gairebé tota la cara?

10.

VEIG
la primera foto de la nova campanya de calçotets d'Armani ara amb el tennista de Manacor Rafa Nadal. Entre el Photoshop, la foscor i el maquillatge... realment és ell o és algú que l'imita?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.