Opinió

Ca montes

L'ordinador de Rita

És ben estrany que Barberà no tinga un ordinador al seu servei, en el seu despatx

Quan hi ha el relleu en una institució els nous es troben a vegades amb coses que els sorprenen. Li ha passat
al nou batlle de València, Joan Ribó.
En prendre possessió del despatx de
la batllia s'ha trobat que la seua predecessora, Rita Barberà, no tenia ordinador.

Pel que em conten van preguntar si és que tenia un portàtil –més que res per saber on era–. Però la resposta va deixar glaçats els representants del nacionalisme valencià: Rita Barberà no usa l'ordinador. No sé sap si a casa en té però a la feina ni en tenia ni en volia…

Sóc dels que opinen que no cal obsedir-se amb les màquines. Els ordinadors són uns estris interessants i d'una gran ajuda, però no cal estar tot el dia enganxats a ells. Ara bé: no em negaran que és ben estrany que la batllessa de València no tinga un ordinador al seu servei, en el seu despatx. Potser dictava tots els documents, potser demanava que li imprimiren els mails, potser no necessitava consultar mai cap dada invocant el Google. No ho sé ni la vull jutjar però la cosa és certament estranya.

Estranya i planteja la pregunta sobre què feia cada dia. Quin concepte de “treball” tenia Rita Barberà. A què dedicava el seu temps quan era al despatx. En fi, coses lògiques que qualsevol es preguntaria a la vista de la notícia.

I parlant de preguntes, la pregunta que em faig jo immediatament: i els de Compromís no havien entrat mai al despatx de Rita Barberà a parlar d'alguna cosa? I si havien entrat no havien notat que no hi havia cap ordinador? La resposta és tremenda. Pel que es veu en quatre anys no havien estat cridats mai a entrar al despatx. Cosa que gairebé em sorprèn més encara que l'absència d'un ordinador a la taula d'aquesta senyora que durant dues dècades ha manat, com si fos una reina, el cap i casal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia