Política

ICV vol els documents de les guinguetes de Calella

El grup d'ICV-EUiA de Calella s'ha afegit al debat encès sobre la construcció de les quatre guinguetes noves de Calella. El seu portaveu, Sebastià Tejada, ha reiterat la petició al govern de PDECat i PSC de “tota la documentació” relativa a les estructures de la platja que ja havia demanat en diferents plens. “El govern fa proclames enceses sobre la legalitat de tot el procés, però nosaltres demanem que ho demostri amb els informes pertinents”, exposa. Tejada recorda que “quatre mesos i mig després de la inauguració dels espais encara no s'ha recepcionat l'obra” i que “a ningú no se li escapa que hi ha diferències entre els projecte que se'ns va presentar el 2015 i el resultat final”.

El portaveu dels ecosocialistes insisteix que la seva formació ha reclamat en diferents ocasions poder accedir a la documentació relativa a les guinguetes “i sempre se'ns han donat allargues”. “El govern ja ha pecat d'opacitat en tot el procés i nosaltres ja hem criticat reiteradament que el model d'explotació de la platja de Calella és objecte de mancances importants”, diu. Aquesta setmana el PP de Calella va denunciar irregularitats en la construcció de les guinguetes noves i el govern va respondre que tota l'actuació s'havia fet “seguint escrupolosament la legalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia