Els bisbalencs podran votar abans en la consulta sobre la independència

La Bisbal Decideix celebra l'acte central de la campanya sobiranista

Els ciutadans de la Bisbal que vulguin votar en la consulta podran fer-ho dues setmanes abans del 28 de febrer. Hi haurà una urna al Camp dels Capellans de dilluns a dissabte, entre les sis de la tarda i les vuit del vespre, així com el matí dels divendres, de deu a dotze. Els dissabtes 20 i 27 també podran votar a l'urna situada a la plaça Major i, finalment, del dia 22 al 25 es podrà votar a l'IES La Bisbal per tal de facilitar el vot als seus alumnes.

Per altra banda, la plataforma La Bisbal Decideix va voler ser ahir un punt central de trobada entre els bisbalencs i els pobles veïns per tal de promoure la consulta sobre la independència.

L'acte va tenir com a convidats Esteve Vilanova, articulista d'El Punt; que va destacar la necessitat de la unitat per aconseguir aquest «a llarg termini», i que el moviment que s'ha generat és «unitari i interclassista». També va remarcar que tot el país necessita fortalesa i no caure en provocacions perquè així «l'èxit està assegurat».

Arenys, els primers

L'escriptor Jordi Balbeny, com a impulsor de la primera consulta, que va tenir lloc a Arenys de Mar, va insistir en el fet que aquella va suposar un abans i un després, ja que «ara ser independentista és una opció de futur».

L'empresari Ramon Carner va incidir en la importància de la implicació empresarial pel futur del projecte, i en el fet que els empresaris estan «decebuts perquè no reben el fruit del seu treball.

L'acte es va acabar amb la interpretació d'Els segadors a càrrec de Martí Gasull, membre de la cobla Bisbal Jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.