Política

La UB, la UAB i la UdL, per la llibertat

Els claustres de les universitats de Barcelona i Lleida i el de la Universitat Autònoma de Barcelona han aprovat reclamar la immediata llibertat dels presos polítics injustament condemnats o en presó provisional, el suport a totes les mobilitzacions cíviques i pacifiques i el rebuig a la violència policial.

Lleida fa balanç d’una setmana d’aldarulls

Redacció

L’Ajuntament de Lleida ha quantificat en uns 144.000 euros els danys provocats pels aldarulls arran de la sentència. 62.000 euros és el cost que suposarà la reposició de paviments de voreres i calçada i de mobiliari urbà, i prop de 82.000, la dels 109 contenidors que han resultat malmesos.

Manifestació de suport, a Hong Kong

Redacció

El moviment prodemocràcia de Hong Kong ha convocat per dijous una manifestació a la ciutat asiàtica en suport de les protestes i contra la sentència del Suprem a Catalunya. La concentració està pendent de rebre el vistiplau de la policia, que és qui autoritza les concentracions a la ciutat.

Planten les comissions de Barcelona pel ple suspès

redacció

Els grups d’ERC i JxCat a l’Ajuntament de Barcelona van abandonar ahir les comissions del consistori a causa de la desconvocatòria del ple extraordinari i urgent que havia de celebrar-se dijous passat, en què el consistori havia d’expressar el seu malestar per la sentència del procés. Els dos grups independentistes de l’Ajuntament barceloní van acordar aquesta posició de manera conjunta. A través d’una declaració llegida pels regidors d’ERC i JxCat es va reclama donar “una resposta política adequada a la situació que viu la nostra ciutat, en comptes d’estar aquí com si tot fos normal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia