Política

Belloch: “Catalunya genera un problema institucional més gran que el terrorisme d’ETA”

L’exministre de Justícia i Interior del PSOE amb Felipe González assegura que la situació a Catalunya era “molt més perillosa”

L’exministre de Justícia i Interior a l’últim Govern de Felipe González i alcalde de Saragossa durant dotze anys, Belloch (Mora de Rubielos, Teruel, 1950) ha assegurat en una entrevista a Efe que Catalunya, “en termes institucionals”, hi havia una situació “molt més perillosa” que la que provocava el terrorisme d’ETA a l’estat espanyol.

Belloch, a punt de fer 72 anys, es jubila el pròxim 3 de febrer i a l’entrevista amb Efe afirma: “El meu pare, que va morir desgraciadament fa molts anys, deia que l’únic problema real que hi havia a Espanya no era el País Basc, sinó Catalunya. Ho deia quan el terrorisme estava en plena expansió, i pot ser que el meu pare tingués raó, que és molt més perillosa, en termes institucionals, la situació a Catalunya que la que provocava el terrorisme, que generava i genera dolor, ràbia, indignació, però no qüestiona l’estat de dret. En el fons, a l’inrevés, el reafirma”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia