Política

Collboni no pactarà amb qui utilitzi l’Ajuntament per “fer proclames contra l’Estat”

El candidat del PSC a Barcelona diu que si no guanya anirà a l’oposició

“No estaré amb un partit que converteixi l’ajuntament en una plataforma per atacar l’Estat o fer proclames contra les institucions europees”. Així s’ha expressat l’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, en una entrevist a l’ACN en la que també manifesta que està obert a dialogar “amb tothom” si guanya el 28M sempre que hi hagi acord amb tres ítems a l’hora de negociar possibles pactes si guanya: compromís amb el creixement econòmic, garantir les polítiques socials i de cohesió i “lleialtat” a l’Estat i les institucions europees. Si no guanya, assegura que se n’anirà a l’oposició.

El candidat fa gala de l’estabilitat i “cohesió” del govern de coalició amb BComú, però critica que moltes mesures s’han pres “sense haver escoltat i dialogat suficient” i basant-se “en el prejudici ideològic”. També creu que és “incoherent” que Ada Colau es presenti a un tercer mandat i que ho fa perquè el projecte dels comuns és “personalista”. Sobre Junts, el candidat es pregunta quin és el programa de Xavier Trias i li retreu que “amagui” les sigles del partit en la seva candidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia