Política

Olot + vol crear a Olot el Centre de la Cançó Catalana

L’alcaldable de la nova formació, David Coromina, assegura que ho està negociant

La candidatura d’Olot +, que per primer cop es presenta a les eleccions municipals, està negociant la creació a la ciutat garrotxina del Centre de la Cançó Catalana, amb la Nova Cançó com a pal de paller. Segons l’alcaldable d’aquesta formació, David Coromina, està parlant del projecte “amb un dels principals estudiosos de la Nova Cançó i posseïdor d’una fabulosa col·lecció de vinils”, la identitat del qual el propi interessat vol que no se sàpiga fins que l’Ajuntament no li adreci la petició formalment.

“Tenim l’oportunitat de portar a la ciutat un fons musical de la Nova Cançó que ja voldrien moltes altres poblacions i tenim idees per generar al seu voltant un seguit d’activitats que, sens dubte reforçaran la marca i la identitat de la ciutat”, ha manifestat avui David Coromina. El centre seria un element dinamitzador d’activitats vinculades amb la cançó catalana. “Serà -defineix el candidat d’Olot + - una estructura de ciutat i de país, que creixi amb els anys i les activitats que s’hi facin, com passa amb el Museu del Cinema de Girona o el Museu Memorial de l’Exili de la Jonquera”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia